|
26.05.2022 22:39

Ведучий “Зіркового шляху” Даніель Салем повідомив про майбутнє поповнення в сім’ї: забере малюка з дитбудинку

Знаменитий український телеведучий Данієль Салем вперше заговорив про майбутнє поповнення в його родині. Зірка збирається забрати дитину з дитбудинку.

Відомий український телеведучий Данієль Салем, не будучи етнічним українцем, проявляє неабиякий героїзм та патріотизм під час війни.

Ведучий Зіркового шляху Даніель Салем повідомив про майбутнє поповнення в сім’ї

Чоловік відкрито заявив, що готовий воювати за Україну, а також нещодавно вразив повідомлення про те, що він забере дитину з дитбудинку. Варто відзначити, що знаменитості вже є одна донечка.

Ведучий “Зіркового шляху” Даніель Салем повідомив про майбутнє поповнення в сім’ї

На превеликий жаль, кількість сиріт в Україні з кожним днем страшенно зростає. Волонтери влаштовують для малят тимчасові прихистки і навіть звільняють приміщення для організації нових дитячих будинків, але питання стоїть досить гостро, і зірки відкрито говорять про те, що в українців після війни буде ще одне завдання: дати родину тим дітям, чиїх батьків забрали воєнні дії.

До знаменитостей, які вже відкрито говорять про те, що хочуть усиновити або удочерити дитину приєднався Даніель Салем.

В інтерв’ю програмі “Вечір з Україною” він повідомив про намір усиновити дитину та закликав підтримувати тих, хто наразі цього потребує.

“Я вирішив, що хочу вдочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків повністю. Під війни це неможливо зробити, але можна стати опікуном. Після того, як все закінчиться, вона стане офіційно моєю донькою”, – запевнив Даніель.

Варто відзначити, що про неможливість установити на даний момент дитину говорив Юрій Горбунов, який раніше ділився бажанням стати батьком сироті. Немає сумнівів, що у телеведучого вийде дати сім’ю дівчинці, яка цього потребує.