47-річна Альона Вінницька пішла з улюбленої передачі: кого взяли до пари Даніелю Салему у “Зірковий шлях”?

Альона Вінницька - популярна співачка та ведуча, яка багато років працює на телебаченні. Втім, з улюбленою програмою "Зірковий шлях" їй довелося попрощатися.

Альона Вінницька з молодих років впевнено йшла до кар’єри зірки шоу-бізнесу. Вже у 1997 році вона спробувала себе у ролі віджея музичного каналу, а у 2000-х відкрила себе світу, як солістка гурту “ВІА Гра”. Втім, після завершення своєї роботи у колективі, зірка знову повернулася у світ журналістики.

Обвислі щоки на обличчях зірок: Альона Вінницька
47-річна Альона Вінницька пішла з улюбленої передачі

Багато років працювала Альона над проєктом “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна”. Свої останні передачі вела разом з колегою Даніелем Салемом. Втім, стало відомо, що артистка більше на з’явиться в ефірі. Як повідомили на офіційній сторінці каналу, Вінницька вирішила зосередитися на акторській кар’єрі.

Хто буде новою ведучою “Зіркового шляху”?

Замість Альони Вінницької до пари Даніелю Салему станестане Даша Астаф’єва. Успішна модель, співачка та акторка незабаром приступить до нових обов’язків. Цікаво, що нині вона тривалий час була волонтеркою.

Зірка розповідала не раз, що коли дізналася новину про напад росії, пошкодувала, що не пройшла військовий вишкіл. Втім, знайшла себе у більше жіночій справі. Даші запропонували спробувати попрацювати на кухні. Артистка зауважила, що не цурається ніякої роботи, тому погодилася навіть чистити картоплю.

Вона не соромиться більше ходити без макіяжу та манікюру, але у захваті чекає, коли стане до нових обов’язків ведучої.

До речі, її майбутній колега Даніель Салем також зараз майже не з’являється перед камерами. Чоловік став до лав захисників.

Схожі статті