Даніель Салем не злякався і публічно зробив пропозицію Даші Астаф’євій, чим довів її до сліз: співачка нарешті щаслива

Відомий український телеведучий Даніель Салем публічно зробив пропозицію Даші Астаф'євій, а вона не змогла відмовитися. Що сталося між зірками, дізнайтеся в нашій статті.

На тлі останніх подій в Україні українська телеведуча Альона Вінницька залишилася без своєї посади. Її партнер по студії “Зіркового шляху” Даніель Салем довго не шукав собі партнерку і зупинив свій вибір на найвродливішій жінці України.

Так, телеведучий публічно зробив пропозицію Даші Астаф’євій, яка з радістю її прийняла. Відтепер модель кожної кожного тижня буде з’являтися на екранах українців. Вона буде розповідати про життя зірок, як раніше це робила Альона.

Даніель Салем не злякався і публічно зробив пропозицію Даші Астаф’євій, чим довів її до сліз

Необхідно відзначити, що Деніель відважився зробити цю пропозицію у прямому ефірі, коли проходила онлайн трансляція їхньої розмови в соціальній мережі Instagram. Даша була настільки приємно вражена почутим, що не змогла стримати сліз і розплакалася.

 

Нагадуємо, що останні два місяці для моделі було дуже важким. Вона присвятила себе волонтерству. Даша кожного дня чистила картоплю, яка готувалася для українських бійців. Красуня не просто полонила серця своїх співвітчизників, а довела, що вона — людина з великої літери і гідна компліментів не тільки стосовно її зовнішності та харизми. Також необхідно нагадати, що декілька місяців тому Даша розірвала стосунки, які тривали понад 5 років. Зірка збиралася виходити заміж, але в її обранця були серйозні проблеми з законом. У чоловіка забрали документи. Після того, як йому вдалося вибратися з ями проблем, якимось чином союз пари зруйнувався.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.