|
27.05.2022 22:23

Стало відомо, куди зник Дмитро Комаров зі “Світ Навиворіт” та чому не виходив на зв’язок: “Помер, вбили”

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров з початку війни сфокусував усю свою увагу саме на Україні з метою показати, що з нею зробили росіяни.

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров усе своє життя присвятив телебаченню, а саме програмі про життя людей, які проживають у зовсім іншій цивілізації, з власними традиціями та досвідом. Його авторська програма за декілька років набрала високу популярність серед глядачів і зараз неабияк відома навіть за кордоном.

Стало відомо, куди зник Дмитро Комаров зі Світ Навиворіт та чому не виходив на зв’язок

Коли в Україні розпочалася війна Дмитро повністю зосередив свою увагу на подіях в його країні. Він не виїжджав за кордон, почав знімати місця, з яких пішли росіяни. Спершу Комаров залишався на зв’язку зі своїми підписниками, але згодом фанати захвилювалися, адже чоловік припинив проявляти активність.

Поповзли навіть чутки про те, що з ним щось сталося. Щоб спростувати неправдиві новини Дмитро Комаров опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію з текстом, в якому запевнив, що з ним все добре, він живий та здоровий.

Однак, читається і певна роздратованість тим, що його змусили доповідати про те, чим він займається. Вочевидь Дмитро не в захваті від своєї роботи зараз і дуже засмучений, як і всі його співвітчизники.

Варто відмітити, що його красуня-дружина Катерина Кучеренко також активно працює і намагається допомогти батьківщині вийти зі складної ситуації та відбити землю в окупантів. Цього літа Дмитро та Катерина мали займатися будівництвом у Карпатах, де вони не так давно придбали землю. Втім, ці плани, очевидно, довелося відкласти.