Дмитро Комаров вперше за довгий час вивів у світ кохану: найкрасивіша пара в українському шоу-бізнесі

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров вже давно не холостяк. Його у всьому підтримує кохана дружина Олександра Кучеренко.

Ведучий тревел-шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров одружився у 2019-му році на власниці титулу “Міс Україна-2016” Олександрі Кучеренко. Цією новиною шукач пригод буквально приголомшив шанувальників, адже про його стосунки з партнеркою по “Танцях з зірками” раніше нічого не було відомо.

Як виявилося пізніше, зустрічатися Діма і Саша почали задовго до участі в танцювальному проєкті. Від початку відносин до реєстрації шлюбу минуло більше двох років, при цьому жити разом закохані почали тільки після весілля. До речі, одружилися вони подалі від настирливих папарацці – в Єрусалимі. На святі пари були присутні тільки рідні, причому в Ізраїль Комаров і Кучеренко летіли на одному літаку, але на різних місцях, щоб ніхто і нічого не запідозрив.

Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Варто відзначити, що навіть під час пандемії Дмитро регулярно відправляється в робочі експедиції. Олександра вже звикла до того, що бачаться вони не так часто. Зате на торжестві до 30-річчя незалежності України подружжя з’явилося разом.

Так, дружина Комарова опублікувала в Інстаграмі їхнє нове спільне фото, на якому вона позує в розкішній синій сукні з етнічним візерунком, а телеведучий одягнув джинси і ошатну чорно-синю вишиванку.

“З Днем незалежності, Україно! Зі святом кожного українця! Нехай нас завжди об’єднує любов до нашої країни і одне до одного”, – написала Олександра.

Шанувальники почали вітати пару у відповідь та обсипати їх компліментами:

  • “Навзаєм! Які у вас гарні вишиванки!”;
  • “Око не відірвати від вас! Краса зашкалює!”;
  • “Нескінченного щастя вашій родині”;
  • “Чекаємо на поповнення”;
  • “Дуже приємно дивитися на таку чудову пару”, – пишуть коментатори.

Схожі статті