47-річний Святослав Вакарчук вибрався у Берлін: як зміг полишити Україну та чим зайнявся співак у Німеччині?

Святослав Вакарчук активно почав волонтерити під час війни. Втім, нещодавно у мережі замайоріла інформація про те, що співак опинився у Німеччині.

Святослав Вакарчук. Герой цього матеріалу – популярний артист, який роками добивався успіху. Гурт “Океан Ельзи” став справжнім дітищем знаменитості. Маючи гарну репутацію та довіру слухачів, співак долучився одразу до волонтерської діяльності та навіть кілька разів виступив перед знедоленими українцями безкоштовно.

Втім, нещодавно Святослав опинився у Німеччині. Як виявилося, туди він приїхав заради концерту із багатьма іншими зірками.

“Вчора нас було десятки тисяч на площі в центрі Європи і мільйони по всьому світу! Світ має чути Україну щохвилини. Благодійний телемарафон Save Ukraine”, – написав Вакарчук у себе в Інстаграмі.

Як Святослав Вакарчук, Віктор Павлік та Kalush Orchestra змогли виїхати з України?

Відомо, що чоловіки зараз не мають можливості полишити країну. Закордон можуть виїхати лише жінки та діти. Втім, Kalush Orchestra, наприклад, їздили до Турину, а Віктор Павлік зміг зустрітися з дружиною у Німеччині. Виявляється, що зіркам можна отримати спеціальний дозвіл. Виїзд закордон дозволив більшій кількості наших знаменитостей розповісти правду про події в Україні.

Загадковим лишається зникнення з медійного простору Олега Винника та його потенційної дружини Таюне. У мережі були здогадки про те, що співак може бути у Німеччині, проте сам Головний вовк країни все ще таємничо зберігає мовчання.

Таїсія Сватко взагалі перестала ділитися публікаціями в Інстагармі.

Схожі статті