Як виглядають перші дружини Меладзе, Харламова та Баскова, яких вони покинули (фото)

Зірки проміняли їх на інших, але колишні дружини знаменитостей – справжні красуні.

Обраниці Гаріка Харланова і Костянтина Меладзе до популярності були не менш привабливі, ніж їхні теперішні зіркові половинки. А шлюб Баскова, схоже, був по розрахунку, хоча його дружина досить чарівна.

Однак зараз мало хто знає і пам’ятає жінок, які були з зірками на початку їхньої кар’єри. Ми знайшли рідкісні знімки зіркових чоловіків з їхніми першими половинками.

Композитор Костянтин Меладзе познайомився з Яною Сумм, коли вона була 18-річною дівчиною. Яна – красива жінка, в 1992 році вона навіть брала участь в конкурсі «Міс Україна».

В шлюбі з на 12 років старшим за неї Меладзе Яна народила 3 дітей – Алісу, Лію і Валерія, і повністю присвятила себе сім’ї. Однак в 2013 році, після 19 років шлюбу, пара вирішила розлучитися. Причиною тому була Віра Брежнєва, з якою в одруженого Меладзе була інтрижка. Згодом Яна вийшла заміж за бізнесмена Олега, і заявляла, що нарешті знайшла своє жіноче щастя, а Меладзе одружився з співачкою, екссолісткою «ВІАГри» Вірою Брежнєвою. Яна не дозволяє Брежнєвій спілкуватися зі своїми дітьми, хоча Меладзе вважає хорошим батьком.

Костянтин Меладзе і Яна Сумм

Комік Гарік Харламов наразі розлучається з яскравою актрисою Христиною Асмус. Однак раніше заради неї він пішов від своєї першої дружини. З Юлією Лещенко, яка забезпечувала йому весь побут,адже актор був проти, щоб дружина працювала і вона сиділа вдома, він розлучився в 2013 році. Можливо, причина була в більш цікавій Христині Асмус, хоча деякі ЗМІ писали, що розійшлася пара через безпліддя Юлії.

Гарік Харламов і Юлія Лещенко

Микола Басков у шлюбі з Світланою Шпігель прожив вісім років. Одружився співак з дочкою відомого бізнесмена в 2001 році, і це допомогло йому здобути популярність. Батько дружини почав продюсувати артиста, і молодий співак швидко отримав славу і визнання. І хоча справжню причину розлучення не називають, однак колишня дружина співака натякає, що Басков нетрадиційної орієнтації. В Баскова і Світлани є спільний син Броніслав, який зараз проживає з матір’ю, жінка навіть змінила його прізвище на власне – Шпігель.

Микола Басков і Світлана Шпігель

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.