Ретуш, скотч, корсети: секрети краси зірок, які вони приховують від шанувальників

Зовнішність зірок – часто результат ретуші і пластичних операцій, однак вони не люблять в цьому зізнаватися.

Зірки виглядають настільки молодо і красиво, що ми, мимоволі порівнюючи їх з собою, починаємо комплексувати. У них немає ні вікових зморшок, ні розтяжок, ні целюліту… Звичайні люди починають звинувачувати себе в тому, що недостатньо працюють над собою. Насправді ж більшість зіркових красунь просто нас обманюють – для цього у них є безліч способів.

Секрети зірок
Секрети зірок

Фотошоп

Ми всі давно звикли до того, що фотографії зірок в журналах і рекламних кампаніях відретушовані, питання лише в тому, як далеко селебріті заходять в своєму прагненні здаватися ідеальними на фото. Наприклад, більшість знаменитостей ретушують знімки, які викладають в своїх соціальних мережах. Зазвичай ми цього не помічаємо і дивуємося тому, як їм вдається настільки прекрасно виглядати. Втім, іноді проколи трапляються навіть у топових зірок.

Наприклад, Бейонсе одного разу спіймали на тому, що вона намагається зробити свої стегна стрункішими на фото за допомогою ретуші.

Секрети зірок
Секрети зірок

Більшість зірок просто лукавлять перед своїми шанувальниками. Недавно гучний скандал розгорівся за участю співачки Мераї Кері, яка несподівано «схудла» для афіші свого концерту. Дієта називалася «вміла ретуш».

Секрети зірок
Секрети зірок

Скотч

Завдяки Кім Кардашьян всі дізналися секрет ідеального декольте зірок. Раніше нам і справді здавалося дивним, як їм вдається так впевнено ходити в сукнях з глибоким вирізом? І груди виглядають прекрасно.

Виявилося, що і тут є свій секрет – скотч, за допомогою якого зірки розміщають частини свого тіла так, «як треба».

Корсет

Якщо корсет здається тобі пережитком далекого минулого, то зірки так не вважають. Багато з них створюють ефект неймовірно тонкої талії за допомогою корсетів, одягаючи їх під облягаючі сукні.

Наприклад, у моделі Ембер Роуз величезна різниця між широкими стегнами і осикою талією. Генетика і тренування? Ні звичайно! Насправді, просто хороший корсет.

Такий же носить і інша зірка – Хлої Кардашьян, яка вважається найпишнішою дівчиною з зоряного сімейства. Втім, в бандажних сукнях живіт Хлої все одно здається ідеально плоским – і знову спасибі корсету.

Ботокс

Завзяте заперечення зірками того, що вони намагаються продовжити свою молодість «уколами краси», злегка дратує. Зірки вперто розповідають про генетику і правильне харчування, і звичайні люди почувають себе неповноцінними, бо в них так не виходить.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман

У час розвиненої косметології зірки як і раніше заперечують той факт, що роблять пластичні операції і колють ботокс. Ніколь Кідман, наприклад, заявляє, що не зверталася до пластичних хірургів. Тільки давніше використовувала ботокс.

Те ж саме стосується, наприклад, і Уми Турман. Актриса заперечує той факт, що позбавляється від зморшок за допомогою ін’єкцій, але в це не дуже віриться.

Схожі статті

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.

Досить припускатися цих банальних помилок: як правильно зберігати кисломолочний сир, щоб довго був свіжим

Ділимося корисними порадами, як варто зберігати кисломолочний сир, щоб він довго був свіжим. Це має знати кожна господиня. Досить припускатися банальних помилок.

Модний образ на 14 лютого: 14 романтичних ідей, що одягнути на побачення – дрес-код на День закоханих

Не знаєте, що одягнути на День закоханих? Експертка "Сенсації" Кириленко Єлена розповідає, як підкреслити романтичний настрій 14 лютого своїм образом.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Стрижки на зиму 2024: Лідія Таран перевірила на собі наймоднішу зачіску для жінок за 40, яка омолоджує

Кожна українська жінка прагне виглядати стильно, сучасно та молодо в будь-якому віці. Тож, на прикладі Лідії Таран розглянемо, які стрижки актуальні на зиму 2024. 

Для тих, хто чекає на донечку: як правильно назвати дівчинку – гарні та рідкісні імена, які приносять удачу

Майже кожне ім'я наділяє свого власника певним набором корисних якостей. Завжди хочеться дати саме своїй дитинці особливе, щасливе ім'я, яке не буде занадто хитромудрим.