|
05.06.2022 23:03

Єдина донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька: росте копією Мурата з пишними бровами

У знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак є єдина донька Софія, яка за іронією долі підростає копією батька-турка Мурата.

Колись Ані Лорак та її чоловік Мурат здавалися шанувальникам щасливою парою, у яких немає серйозних проблем. Однак згодом з’ясувалося, що турецький бізнесмен постійно зраджує співачці, а вона не може знайти щастя у шлюбі. Через декілька років невдалих спроб стати справжньою сім’єю пара вирішила розстатися. У артистки залишилася донька від цього шлюбу.

Софія Налчаджиоглу вже стала підлітком. Дівчинки вона перетворюється на дівчину і все сильніше стає схожою на свого батька. Тривалий час дитину цькували у мережі. Мовляв, і брови надто густі, і від маминої зовнішності нічого немає.

Єдина донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька

Єдина донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька

Однак дівчинка росте справжньою принцесою, а її краса ще формується. Неможливо не відзначити, що зіркова мама допомогла Софії — дівчинці роблять брови, підбирають одяг, а також постійно експериментують з зачісками.

На даний момент донька Ані Лорак знаходиться разом зі своїм батьком. Це найдовший період у житті дівчинки, у який вона залишалася у Мурата. Де зараз знаходиться артистка достовірно невідомо, але ні для кого не секрет, що для неї настали важкі часи.

Ані Лорак не пробачила в Україні, а в росії гонять. Співачка була вимушена видалити особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, так як постійно зазнавала хейту. Подейкують, що деякий час вона знаходилася в Арабських Еміратах, але на даний момент нібито змінила своє місцеположення. Що відбувається з особняком співачки в Москві невідомо.