Categories Шоу-бізнес

Колишня дружина Пономарьова Мозгова відбила чоловіка Гайтани? З’ясувалося, заради кого продюсер кинула сім’ю

Стало відомо, заради кого знаменита українська продюсерка Олена Мозгова свого часу покинула Олександра Пономарьова. Усі деталі в статті.

Минулого року знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому розповів, що розлучився зі своєю дружиною Оленою Мозговою через її зраду. Співак уточнив, що зрада була фізичною.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова відбила чоловіка Гайтани

Натомість Олена усе життя розповідала журналістам, то просто закохалася в іншого чоловіка, але на вищевказаний крок так і не пішла. Відсутності почуттів до Олександра було достатньо для того, щоб розірвати шлюб. Саме тому її реакція на інтерв’ю колишнього, яке сколихнуло мережу, викликало в неї бурхливу реакцію.

Зокрема вона попросила Олександра Пономарьова більше ніколи її не згадувати і обговорювати з пресою інших жінок,  яких в нього було безліч.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова відбила чоловіка Гайтани

Імені коханого, заради якого вона пішла з сім’ї, Мозгова ніколи не називала, але преса неодноразово говорила про те, що цим чоловіком став майбутній обранець Гайтани. На щастя, тоді він ще не поеохав співачку, тож про любовний трикутник чи чотирикутник. і мови йти не може.

Колишня дружина Пономарьова Мозгова відбила чоловіка Гайтани

Олександр Пономарьов підтвердив, що Мозгова була закохана саме в Едуарда Кліма. Взаємністю він так і не відповів продюсерці, а у шлюбі зробив свою дружину Гайтана нещасною.

У свою чергу Олена знайшла щастя у союзі з Девідом Аксельродом, який подарував їй можливість знову стати матір’ю та здобути родину, про яку вона завжди мріяла. Пара вже багато років разом, а під час війни зробила величезний внесок у майбутню перемогу: Девід пішов захищати Україну, а Олена безкоштовно готує для захисників.

Share