48-річна Олена Мозгова показала своє нинішнє життя без Пономарьова: ходить по церквах та збирає на продукти

Олена Мозгова - популярна мешканка столиці. Вона не полишила Київ у скрутну годину. Як же живе зараз статна екс-дружина Олександра Пономарьова?

Олена Мозгова ще 24 лютого публічно заявила у себе на сторінці у Фейсбуці про те, що не збирається лишати Україну. Вона розповіла, що її довго вмовляли дорослі діти, але вона, як справжня патріотка, вирішила бути разом з Батьківщиною.

“Мої старші діти, не перший рік вже, живуть і працюють в Лісабоні. Як ви розумієте, вони не просто вмовляли мене виїхати до них! Але ми прийняли рішення і залишились вдома, і навіть в Карпати не втікли, хоча вони мені вже ультиматуми ставили з цього приводу, – емоційно написала знаменитість.

Мої старші діти, не перший рік вже, живуть і працюють в Лісабоні. Як ви розумієте, вони не просто вмовляли мене виїхати…

Опубликовано Оленой Мозговой Четверг, 24 февраля 2022 г.

Як виявилося, її чоловік Девід пішов захищати рідне місто зі зброєю у руках – став до лав Територіальної оборони. Втім, і про свій співочий талант не забув. Він виконував гімн нашої держави у церкві.

Гімн у Храмі після ранкової служби це щось особливе 💛💙

Опубликовано Оленой Мозговой Воскресенье, 6 марта 2022 г.

Зараз, коли небезпека затихла у столиці, зіркова пара найшла собі нове заняття. Вони активно почали займатися гуманітарною допомогою. Олена навіть готова ділитися останнім з нужденними:

“Вінниця! Допоможіть родині з продуктами!
Якщо потрібні гроші, я дам. Але потрібно купити, привезти і в хату занести!”, – написала Мозгова.

Вінниця! Допоможіть родині з продуктами!Якщо потрібні гроші, я дам. Але потрібно купити, привезти і в хату занести!Лидия Денисовна

Опубликовано Оленой Мозговой Пятница, 15 апреля 2022 г.

Нагадаємо, що Олена Мозгова вийшла заміж за Володимира Ткаченка (так насправді звати її обранця Девіда) у 2015 році. У тому ж році народилася маленька донечка Соломія, яка стала справжньою відрадою мами з татом. Дівчина також лишилася з батьками у Києві та звеселяла їх у непрості моменти.

Схожі статті