Злата Огнєвіч вперше пояснила, чому переможцем Холостячки-2 обрала Андрія Задворного: “Тому що він мене…”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше прокоментувала свій вибір у романтичному шоу, який так не сподобався її фанатам. Чому артистка обрала Андрія Задворного?

Вибір головної героїні романтичного шоу “Холостячка-2” Злати Огнєвіч у фіналі програми дуже здивував її фанатів. Майже усі глядачі були впевнені, що тріумф буде належати Дмитру Шевченку, який зробив над собою неймовірні зусилля та відкрився артистці. Однак, Злата вирішила, що її серце належатиме Андрію.

Злата Огнєвіч вперше пояснила, чому переможцем Холостячки-2 обрала Андрія Задворного

Злата Огнєвіч знову покинула Україну після повернення додому з Америки
Злата Огнєвіч вперше пояснила, чому переможцем Холостячки-2 обрала Андрія Задворного

Через півтора місяці стосунків вона про це гірко пошкодувала. Справа в тому, що обранець поїхав у відрядження, а повернувся з готовим рішенням — закінчити роман. Для Злати це стало шоком. Коли вона спілкувалася з журналістами, не могла стримати сліз, а згодом стало відомо, що Андрій взагалі прийшов на шоу не за коханням, а за піаром.

Нещодавно співачка завітала у гості до Григорія Решетніка на програму “Як ти”, і саме там вона відповіла на таке цікавляче усіх питання, чому ж вона обрала Андрія. Виявляється, він приваблює її своїм холодом та відстороненістю, саме тим, чим не подобався усім глядачам.

“Мене привабив тоді цей емоційний холод. Тому що, в принципі, він мене відштовхував. Якщо інші хлопці виявляли увагу до мене, хотіли сподобатися. То Андрій – мені треба було його завойовувати. І ще, в ньому живе такий хлопчик. А в мене, знову ж таки, мабуть, через мою кар’єру, у мене в школі навіть не було стосунків”, — пояснила Злата Огневич.

Злата вважає, що закохалася саме в Андрія через непропрацьовану історію, кохання, яку вона не змогла пережити у школі і тому перенесла це бажання у більш зрілий вік.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.