Влад Яма забув про обережність і видав своє місцезнаходження: хореограф давно втік з України за кордон

Знаменитий український хореограф Влад Яма вперше видав своє місцезнаходження. Де насправді переховується зірка, дізнайтеся в нашій статті.

З початку війни в Україні знаменитий хореограф Влад Яма намагається поводитися максимально обережно та не видавати своє справжнє місцезнаходження. На відміну від Олега Винника знаменитість не зникав повністю з інформаційного простору, але не давав жодної інформації про те, де він знаходиться разом зі своєю родиною.

Влад Яма забув про обережність і видав своє місцезнаходження. Скріншот коментаря під публікацією про любов хореографа до Києва

Відсутність фотографій, що не дуже природньо для поведінки Влада, лише підсилювала підозри фанатів, адже пояснюється така поведінка вельми просто — небажання видати навколишні пейзажі або інтер’єр їхнього житла.

Влад Яма забув про обережність і видав своє місцезнаходження

Влад Яма забув про обережність і видав своє місцезнаходження. Скріншоти особистої сторінки хореографа

Однак, нещодавно Влад опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своїх батьків з єдиним сином Леоном. Родина знаходилася на березі моря чи океану. Батьки та хлопчик були одягнені у теплий одяг. Необхідно відзначити, що на момент створення знімку Леон вже досить високий, що виключає імовірність того, що фотографія архівна (Леон пішов до першого класу минулого року і дуже швидко росте).

Також необхідно відмітити, що знімок, імовірно, був зроблений саме на сході сонця, тому на узбережжі і було холодно.

Усе стає простіше, якщо перевірити інформацію про акаунт Влада Ями. А саме Instagram визначає його місце положення у Сполучених Штатах Америки. Це не дивно, адже Влад обожнює Штати і постійно проводить там час.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.