|
14.06.2022 17:09

39-річний Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого: “Що, серйозно, почалося?”

Відомий український гуморист та один з ключових акторів студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про переписку з президентом вранці 24 лютого.

На дворі вже літо, однак в душі кожного українця досі лютий. Все тому, що вранці 24 лютого росія вторглася на територію України, розв’язавши повномасштабну війну. Це стало великим потрясінням навіть для наближених до президента Зеленського осіб. Як виявилося, навіть його найкращий друг Євген Кошовий у це не повірив.

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” гуморист розповів, яким був той самий ранок у нього особисто. Євген розповів, що після зйомок Ліги Сміху повернувся додому пізно вночі, а вже за кілька годин прокинувся від дзвінка свого друга і колеги Степана Казаніна:

“Він каже: “А що ви не чуєте?”. Я кажу: “Та що ми чуємо, Стьоп, ну випили ми, ну спи вже”. Він каже: “Ну не чуєте?”. Я кажу: “Все, пока”. Я поклав слухавку, а Ксенії на телефон наярює Віка Ткач: “Ви що, – каже, – не чуєте?”. І от в цей момент спрацювало ППО і воно як ляпнуло в стороні Борисполя. Ну і все, звичайно, почалася паніка”.

Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого

Одразу ж з першими вибухами Кошовий написав Володимиру Зеленському:

“Кажу: “Що, серйозно, почалося?”. Він каже: “Походу, так”. Все. Ми потім спілкувалися, я писав йому, які прогнози, а потім я подумав – ну а хто тобі скаже прогноз якийсь”.

Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого

Перші 38 днів війни родина Євгена Кошового перебувала в Києві. Спали вони в машинах на підземному паркінгу – більше за всіх боялася молодша донька гумориста Серафіма. Тим не менш, зіркове сімейство виїжджати за кордон не збирається, бо саме в Україні їх дім.