Євген Кошовий зізнався, чому його донька відвідує кабінет психолога: “Це необхідно перетерпіти, пережити”

Євген Кошовий розповів, чому його старша донька вимушена відвідувати психолога.

Зараз у сім’ї Євгена Кошового є дрібні негаразди, які пов’язані з дітьми. Гуморист разом з дружиною Ксенією виховує двох доньок Варвару та Серафиму. Життям старшої спадкоємиці знаменитості журналісти активно цікавляться, адже дівчина проходить через непростий період.

Нещодавно вона скаржилася, що проходить через жорсткий буллінг у школі, який спричинився через професію її батька. Однокласники підозрювали Варвару у тому, що її знаменитий батько просуває її на телебаченні. А зараз додалася історія з психологом.

Варвара Кошова відвідує психолога

Так, зірка гумористичної естради зізнався, що вони з дружиною Ксенією були вимушені звернутися до спеціаліста, який може надати психологічну підтримку їхній старшій спадкоємиці. Євген уточнив, що зробили вона це через те, що не впоралися самотужки.

Родина Євгена Кошового
Родина Євгена Кошового

“Вона ходить до психолога, тому що іноді слова вже не допомагають і нерви у тебе самого здають. Ясна річ, що запустився процес дорослішання, коли починаються істерики, і ти розумієш, що зараз щось буде. Якийсь стан у дівчинки не такий. Це все просто треба перетерпіти, пережити і прожити ще, як мінімум, рочки два”, – заявив Кошовий.

Євген від дає собі звіт у тому, що її стан не патологічний, а викликаний змінами у її тілі та свідомості. Варто відмітити, що це хороший крок, адже західні батьки вже давно практикують розмови підлітків з психологами, щоб полегшити процес дорослішання та впоратися з проблемами, якими вони можуть поділитися з рідними. Сподіваємося, що психологічне здоров’я Варвари у повній безпеці і нічого серйознішого в неї немає.

Схожі статті