|
14.06.2022 19:59

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику: готовий на все заради Мішиної

Знаменитий український комік Олександр Еллерт повідомив, що збирається робити пластичну операцію. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український гуморист Олександр Еллерт свого часу прославився в Україні завдяки участі у романтичному шоу “Холостячка”.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику

Коміку вдалося підкорити серце Ксенії Мішиної, після чого він майже рік перебував з нею у серйозних стосунках. Пара з’їхалася і разом виховувала двох дітей від попередніх шлюбів.

На початку літа минулого року підписники помітили, що у зірок начебто не все гаразд, і як виявилося згодом, мали рацію. Ксенія драматично повідомила, що їхні стосунки добігали свого кінця.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику

Однак Олександр не полишає сподівань возз’єднатися з коханою і відкрито про це говорить журналістам. Єдине, що може його зупинити це поява іншого чоловіка у Ксенії. Але поки що її серце вільне.

Зараз Олександр не такий активний у соціальних мережах, але все ж не втратив свого почуття гумору і далі розважає аудиторію. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з ліфта, в якій повідомив, що їде на пластику.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зізнався, що наважився на пластику. Скріншоти особистої сторінки коміка

Це був такий гумор, адже далі він показав переможниць конкурсів краси у Криму та ДНР, які очевидно неодноразово користувалися послугами пластичних хірургів та косметологів.

Варто відмітити, що соціальні мережі вибухають від невдоволення щодо вибору суддями. Однак дівчата не засмучуються і гордо говорять про чесну перемогу.