|
15.06.2022 11:47

Сердючка ошелешила мережу своїм схудненням: 48-річного Андрія Данилко ледь впізнали в київському метро (ФОТО)

Користувачі мережі обговорюють, як схуд Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Артист неабияк здивував фанатів своїм перевтіленням.

Андрій Данилко з початком повномасштабної війни росії проти України знаходиться в Києві та не збирається нікуди тікати, адже це його дім. Співак вже дав багато інтерв’ю з цього приводу, а нещодавно він вперше за ці кілька місяців застосував свою культурну зброю – творчість.

В образі Вєрки Сердючки він влаштував концерт на станції метро “Майдан Незалежності” в Києві. Звісно, виступаючи в парі зі своєю зірковою мамою Інною Білоконь.

Андрій Данилко екстремально схуд

Після запального шоу зірки вирішили пройтися вулицями літньої столиці. Прогулянку вони закарбували на нових фотографіях, які вже з’явилися в Інстаграмі Сердючки. Разом з Інною Андрій позував і в метро, і на вулиці, при цьому вони постали в кадрі у звичайному одязі без звичних сценічних образів.

Шанувальники високо оцінили фотосесію улюблених артистів. Крім того, вони зауважили, як разюче Данилко схуд:

  • “Андрію 49, а він виглядає як 25 років тому, схуд навіть. Однозначно, відьмак і знає секрет вічної молодості”;
  • “Ви так пострункішали, супер виглядаєте”;
  • “Пан Андрій так схуд”, – пишуть коментатори.
Андрій Данилко екстремально схуд

До речі, на одному з опублікованих кадрів Данилко і Білоконь тримаються за руки, що знову здійняло хвилю чуток про роман колег по сцені.

Андрій Данилко екстремально схуд

Насправді ж Інна давно заміжня за іншим чоловіком, прізвище якого і носить, а Андрій вже багато років несе образ затятого холостяка. Хоча одного разу артистів зняли під час поцілунку, не схожого на дружній.