|
15.06.2022 23:58

43-річна Оля Полякова здивувала скромним нарядом на концерті в Грузії: співачку не впізнали без оголених ніг

Українська співачка Оля Полякова наразі гастролює з благодійними концертами по різним країнам світу. Нещодавно вона заспівала у Грузії. Як виглядала артистка на сцені — дивіться далі.

Співачка Оля Полякова від початку повномасштабного вторгнення росіян кардинально змінила свій сценічний образ. Якщо раніше прихильники звикли бачити довгоногу артистку у відкритих нарядах, які підкреслювали всі плюси її фігури, то зараз вона надає перевагу довгим і більш скромним платтям.

Остаточно Полякова відмовилася і від своєї головної родзинки у концертних нарядах — кокошника. Раніше артистка на кожному публічному виході чи виступі з’являлася з новим варіантом цього головного убору. Однак більше артистка його ніколи не одягне, адже кокошник вважається елементом традиційного російського костюму.

Оля Полякова

Зараз же співачка повністю змінила свій стиль. По фотографіям у соціальних мережах помітно, що Полякова стала більш стриманою і серйозною, а перевагу почала надавати доволі скромним платтям.

Одне з таких вона одягнула для благодійного виступу в Грузії, кошти з якого передала захисникам України. За словами артистки, цей концерт був ініційований самими грузинами, які запросили її у Тбілісі. А в залі зібралися сотні людей, які тримали в руках прапор України.

Полякова вийшла до публіки у біло-синій сукні-максі з красивим верхом, який підкреслював талію артистки.

Декілька тижнів тому Оля повернулася з благодійного туру, який проводила у Штатах. Там артистка виступала у “патріотичному наряді”, як його сама назвала поп-діва.

Жовто-блакитне плаття з плісерованою накидкою і золотим поясом для Полякової створили українські дизайнери, які зараз продовжують працювати у Києві.