“Це безкоштовно”: Оля Полякова полишила співи та вирішила зайнятися святами – буде вітати особисто захисників

Оля Полякова активно веде сторінку в Інстаграмі. У її житті зараз новий проєкт. Вона вирішила не гаяти часу та використовувати свій артистичний талант на повну.

Співачка Оля Полякова з перших днів війни засудила дії росії. Артистка не стримувала емоцій, адже у столиці, в якій знаменитість проживала постійно прилетіли ракети. Київ обстріляли 24 лютого, коли ніхто навіть і не міг уявити, що так надовго затягнеться конфлікт.

Оля Полякова не раз ділилася переживаннями з підписниками з цього приводу. Співачка навіть відправила свою старшу доньку Марію закордон, у безпечне місце.

Втім, і у розлуці з родиною змогла знайти і собі, і фанатам розраду. Зірка вирішила вітати безкоштовно захисників на передовій, медиків, рятівників з Днем народження на своїй сторінці в Інстаграмі.

“Емоційний проект для воїнів, медиків, рятівників. Кожен день Оля Полякова особисто вітатиме наших захисників із днем народження в прямому ефірі свого Інстаграм”, – написала знаменитість.

Привітання – безкоштовні, а сама артистка закликає своїх колег долучатися до такої своєрідної благодійності. Співачка позує для мальованої афіші у військовій формі.

Дуже горює Оля Полякова через розлуку зі своєю старшою донькою Машею. Дівчина завжди росла поруч з мамою, беручи участь навіть у її творчості. Втім, війна розкидала родину, як і багатьох інших українців. Відчайдушна матір вітала свою дитину у День народження та натякнула, що тримається зараз зі своїм чоловіком Вадимом і сестрою Марії Алісою. Точного місцеперебування селебріті не розкриває.

Схожі статті