Потап показав вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт: майбутні батьки в очікуванні малюка

Знаменитий український продюсер Потап вперше за декілька місяців опублікував кадри, на яких можна побачити Настю Каменських з круглим животом. Чи вагітна зірка?

Про вагітність Насті Каменських її фанати говорять ледве не щодня. Зірка неохоче обговорює з пресою цю тему, але минулого року все ж таки присвятила декілька інтерв’ю питанню поповнення в родині.

Так, артистка стверджує, що має в планах народити дитину, та коли це станеться, гадки немає, а свою бездітність перекладає на волю Господа. В свою чергу продюсер вдивляється у майбутнє з позитивом і впевнений, що зможе здійснити свою мрію — стати багатодітним батьком.

Потап показав вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт

Цілком імовірно, що це станеться незабаром. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео з виступу Насті Каменських у Європі.

У кадр потрапила співачка під час того, як пастила свій округле живіт. Декілька секунд сказали про її фігуру багато, і шанувальники одразу ж почали цікавитися, чи здалося їм, і чи дійсно артистка вагітна.

Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських, яка пестила округлий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Як завжди зірки залишили ці питання без відповіді.

Варто відмітити, що зіркова родина не приїжджала до України майже півроку. Потап та Настя Каменських виїхали до Іспанії на початку лютого, розуміючи загрозу війни, і залишаються там по сей день, виїжджаючи на різноманітні благодійні концерти. Олексію за це добряче дістається від аудиторії, яка очікує від нього більш мужніх вчинків. Однак він взагалі не реагує на критику і продовжує гнути свою лінію. Настя ж Каменських збирає гроші на допомогу українцям.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.