“Будуть у вас онуки”: мама Насті Каменських літає від щастя – всі знаки, які вказують на вагітність поп-діви

Настя Каменських вже давно має щасливий шлюб з Олексієм Потапенком. Невже збулася давня мрія співачки і вона чекає дитину? Дізнайтеся у матеріалі.

Насті Каменських вже за тридцять і вона остаточно зламала стереотип про те, що мамою можна стати лише у молодому віці. Зірка не раз зізнавалася, що дуже хоче няньчити своїх карапузів, а найголовніше подарувати ще одну дитину своєму обранцеві.

Минулого року співачка поїхала у Мексику, де знімала реаліті-шоу “Дівчата рулять”. Там під час вечірніх посиденьок подружка поп-діви, Анна, пророкувала Лідії Каменських, мамі Насті, онуків:

“Будуть у вас онуки, будете їх заціловувати”, – сказала жінка.

Мама Насті Каменських не стримала сліз

Дівчат так замилували ці слова, що вони навіть розчулено просльозилися.

Що вказує на вагітність Насті Каменських?

Зараз артистка не в Україні. Вона переживає війну у Євросоюзі, в Іспанії, куди виїхала з Потапом ще задовго до 24-го лютого. У мережі припускають: поїхала народжувати.

Фанати підозрюють, що знаменитість може бути вагітною. На це натякали її довоєнні світлини. Більше того, на всіх ефірах на іспанському телебаченні Настя була у пишному одязі, а коли на неї направляли камеру, вона прикривала живіт українським прапором.

Настя Каменських зустрілася з Джамалою при повному параді, але без усмішки на обличчі
Будуть у вас онуки”: мама Насті Каменських літає від щастя

Разом із цим вона рідко зараз показує своє побутове життя: майже не публікує власних фото, особливо у домашньому одязі. Можливо минулорічне пророцтво таки справдиться. Не спішить також співачка і повертатися додому, хоча ситуація у столиці – стабільна.

Нагадаємо, що артистка вийшла заміж за Потапа у 2019 році. Для неї це перший шлюб.

Схожі статті