Єгор Гордєєв зі “Сніданку з 1+1” видав свої почуття до Шовкопляс за сімейними посиденьками за столом: “Кохана”

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вперше видав свої почуття до Нелі Шовкопляс не на екрані, а в текстовому повідомленні. Усі деталі в статті.

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв вельми закрита людина та здається найбільш серйозним журналістом у команді “Сніданок з 1+1”. Свої почуття шоумен проявляв рідко, але здебільшого це стосувалося його партнерки Нелі Шовкопляс.

Цей тандем виявився дуже успішним і розкрив обох партнерів з іншої, невідомої сторони. Однак, Єгор не припиняє дивувати.

Єгор Гордєєв видав свої почуття до Шовкопляс за сімейними посиденьками за столом

Нещодавно ведучий оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нові кадри, які буди зняті в інтернаті. Єгор та Неля приїхали туди з гуманітарною допомогою, накрили столи і смачно поїли зі співвітчизниками.

Варто відзначити, що виглядали вони не як звичайні друзі, а як справжнісінька родина. Своє особливе ставлення до Шовкопляс Гордєєв підкреслив в дописі до публікації. Так, шоумен поставив біля відмітки з телеведучою емодзі у вигляді червоного серця, що сильно виділяється на тлі чистого тексту.

Єгор Гордєєв видав свої почуття до Шовкопляс за сімейними посиденьками за столом. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Варто відзначити, що за офіційною версією Неля — заміжня за чоловіком Олександром, а Єгор є затятим холостяком, який не зацікавлений у серйозних стосунках через брак часу на особисте життя.

Тим не менш, обидва ведуть закритий образ життя, тому преса може не знати правди про реальний стан справ та справжні взаємини між телеведучими. Тож цілком імовірно, що думка глядачів про роман між зірковими колегами вельми обгрунтовані.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.