|
21.06.2022 13:08

Дорофєєва офіційно підтвердила стосунки з Кацуріним та показала, як він її цілує: дружину Дантеса відбив друг

Відома українська співачка Надя Дорофєєва підтвердила стосунки з Михайлом Кацуріним після чуток про те, що саме ресторатор став причиною розлучення співачки з Дантесом.

Після розлучення Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої в мережі поповзли чутки про таємний роман екс-солістки гурту “Время и Стекло” з другом сім’ї – київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Він теж був одружений і зі своєю дружиною Дашею Кацуріною виховував двох спільних дітей, однак згодом після того, як Вова і Надя повідомили про розставання, такою ж новиною поділилася і пара рестораторів.

Варто зауважити, що вчотирьох вони неодноразово літали на курорти та разом відпочивали, тож публіка одразу побачила в цьому щось підозріле.

Дорофєєва офіційно підтвердила стосунки з Кацуріним та показала, як він її цілує

За словами Дантеса, після розлучення він з Дорофєєвою залишився у хороших стосунках і бажає колишній щастя у коханні з іншим.

Зовсім небагато часу пройшло з моменту, коли зіркова пара заявила, що між ними все скінчено, як Надя офіційно підтвердила чутки про роман з Кацуріним.

Дорофєєва підтвердила стосунки з Кацуріним

Так, 21 червня у своєму Інстаграмі Надя Дорофєєва виклала романтичне фото з Михайлом Кацуріним, на якому він її обіймає та цілує.

Підпис доволі короткий, але розставляє все по місцях:

“Разом”, – написала співачка.

Дорофєєва офіційно підтвердила стосунки з Кацуріним та показала, як він її цілує

Примітно, що можливість коментувати публікацію екс-дружина Дантеса відключила, очікуючи, яку хвилю засудження вона отримає від фанатів Володимира.

Серце Наді підкорив розлучений двічі батько – у його шлюбі з Дашею Кацуріною народилося двоє дітей, дочка Олександра та син Іван. Молодшому ще немає й року.