Коханець Дорофєєвої зробив Дантеса двічі батьком: як виглядають діти Даші Кацуріної, у яких тепер новий тато

Колишнього чоловіка Дорофєєвої Володимира Дантеса підозрюють у романі з дружиною нового коханця Наді Михайла Кацуріна, яка вже має двох дітей.

Пару Дантеса і Дорофєєвої шанувальники вважали однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі, допоки в березні 2022-го незабаром після початку повномасштабної війни зірки не повідомили про розлучення після шести років подружнього життя. Як зізналося екс-подружжя, вони вже давно були не разом, але не могли знайти влучний момент, аби про це розповісти.

Незабаром після них публічно про своє розставання повідомили київські ресторатори Михайло і Дар’я Кацуріни. Вони – близькі друзі Наді та Володимира, що робить цю історію справжньою Санта-Барбарою з любовним чотирикутником.

Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком

Справа в тому, що папараці застали Дорофєєву на доволі романтичній прогулянці з Кацуріним. Даша трохи згодом внесла ясність у причини розлучення з Мішею та на своїй сторінці в Інстаграм написала:

“Повномасштабна війна у твоїй країні, зрада і розлучення з двома дітьми – це важко”.

Та схоже, Кацуріна знайшла втіху в компанії Дантеса. Фанати вже неодноразово помічали за їхніми публікаціями в соцмережах, як часто вони проводять час разом. Публіка впевнена, що молоді люди буквально “обмінялися” партнерами. І якщо це дійсно так, то екс-чоловік Дорофєєвої одразу став двічі батьком.

Як виглядають діти Даші Кацуріної, у яких тепер новий тато

У шлюбі українських рестораторів народилося двоє дітей – дочка Олександра та син Іван. Молодшому скоро виповниться лише рік. Чи стане Дантес для них другим татом – питання часу.

Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком
Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком
Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком
Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.