|
21.06.2022 16:26

Катя Осадча покинула Україну та полетіла за кордон: прийняла серйозне рішення заради світлого майбутнього

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вразила своїм рішенням — раптово покинути Україну заради Амстердаму. Що намагається зробити зірка?

З 24 лютого, з початку війни, Катя Осадча приховувала своє місцезнаходження. Знаменитість підтримувала зв’язок зі своїми шанувальниками, але з якоїсь причини не охоче говорила про те, де вона та з ким.

Катя Осадча покинула Україну та полетіла за кордон

Як з’ясувалося згодом, Юрій Горбунов відвіз дружину та дітей Івана та Данила до батьків своєї благовірної. Втім, там виявилося небезпечно, і згодом родина прийняла рішення переїхати до заходу України.

Саме звідти Осадча декілька місяців виходила на зв’язок з підписниками, а також керувала новим проектом з пошуку зниклих на війні людей.

Катя Осадча покинула Україну та полетіла за кордон

У травні мер Києва Віталій Кличко повідомив, що жителі, які дуже хочуть повернутися до столиці, нарешті можуть це зробити. Катерина Осадча забрала дітей та повернулася до чоловіка. Зустріч була дуже ніжною, а особисту сторінку зірки одразу ж заполонили спільні фотографії з коханим.

Однак, з того часу Катя почала активно подорожувати. Наприклад, вона взяла участь у благодійному заході у Каннах, на який поїхала є з Юрієм Горбуновим.

А нещодавно вона оприлюднила свіжий кадр на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з Амстердаму. Катя знову ж таки вирішила зайнятися благочинністю та про рекламувала проект, в якому бере участь. Кошти підуть на допомогу українцям.

У такі непрості часи важко залишати своїх дітей та сім’ю, але Катерина робить усе можливе, щоб зробити свій внесок у майбутню перемогу та майбутнє щасливе життя для себе та своїх співвітчизників. І немає сумнівів, що в неї все вийде.