“Готові виховувати прийомних дітей”: Катя Осадча поставила Юрія Горбунова перед фактом майбутнього поповнення

Відома українська телеведуча і дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча після розмов про можливе всиновлення ощасливила фанатів доброю новиною.

В мирні часи Катя Осадча була ведучою шоу “Світське життя”, а зараз, коли в Україні триває війна, вона спрямувала всі свої сили на інформаційний фронт та допомогу в пошуку зниклих людей.

Не так давно вони з Юрієм Горбуновим навіть публічно заговорили про можливе всиновлення дитини, що втратила батьків через дії окупантів, однак в умовах воєнного положення це неможливо. Та цього разу телезірка поділилася добрими новинами:

“Останні місяці мене часто питають про процедуру усиновлення, кожного разу моє серце стискається від болю і одночасно від вдячності людям, що готові виховувати прийомних дітей. Ми всі чекали на новини в цьому питанні, адже усиновлення під час війни неможливе, а кількість дітей, батьків яких забрала війна, збільшується і знайти дітям родини, якщо ці родини хочуть допомогти — потрібно, і ми чекали…”.

Катя Осадча поставила Юрія Горбунова перед фактом майбутнього поповнення

Катерина повідомила, що з 1 червня в додатку Дія з’явилася функція подачі заявки на консультацію щодо всиновлення і згодом запрацює можливість подати документи на кандидата в усиновлювача, опікуна онлайн, а також онлайн ознайомитися з анкетами дітей.

Осадча зауважила, що уряд невпинно працює над спрощенням процедури всиновлення, але не забуваючи про контроль задля безпеки дітей. Наостанок дружина Юрія Горбунова поділилася сумною статистикою:

“Кількість дітей, що потребують усиновлення в Україні зараз вже 17 тисяч… 17 тисяч маленьких, що чекають на свою родину”.

Схожі статті