“Буде хлопчик!” Вагітна Катерина Осадча розсекретила стать майбутньої дитини під час гендерної вечірки

Катерина Осадча схвилювала мережу кадрами з гендерної вечірки.

Катерина Осадча вже зовсім скоро буде народжувати. Про вагітність зірки стало відомо не так давно. Але через те, що журналістка дуже активна і постійно знаходиться на публіці, у цей раз їй довелося розповісти про те, що вона знову чекає на дитину. Малюк буде її третім спадкоємцем і другим Юрія Горбунова. Підписники та фанати зірки дуже сподіваються, що на цей раз вона народить дівчинку, адже в неї два сина.

Гендерна вечірка

Нещодавно Катерина Осадча завітала у рамках власної передачі на вечірку до Валерії Гуземи з приводу гендеру дитини. Так, саме на цьому заході світська левиця Валерія вирішила дізнатися, на кого ж вона чекає.

Сама вечірка відбувалася на природі у київському лісі поруч зі ставком. Жінки повдягалися дуже скромно, у довгі сукні і взяли з собою мереживні зонтики. Атмосфера виявилася просто неймовірною. Сама Катя обрала для заходу лавандову сукню, яка дуже їй пасує. Живіт телеведучої став доволі великим і приховати його неможливо за жодними тканинами.

Скріншоти сторінки Каті Осадчої.

Якщо звичайні сім’ї дізнаються гендер малюка через колір торта або вмісту надувних кульок, то Валерія Гузема підійшла до цього питання з особливим лоском — вертоліт, який кружляв навколо ставка спустив на глядачів синій порошок, що означало, що Валерія чекає на сина.

Стать малюка Катерини Осадчої залишається невідомою. Спираючись на досвід, телеведуча дуже секретна і не стане розповідати про це до народження малюка. Наприклад, про стать Івана фанати дізналися з розвороту глянцю.

Схожі статті