|
22.06.2022 19:04

Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов: “Замість стати на коліна”

Марія Яремчук – молода і талановита українська співачка, яка на самому піку музичної кар'єри поставила її на паузу та зникла з шоу-бізнесу, схвилювавши армію своїх фанатів.

Зірка Марії Яремчук спалахнула у 2012 році, коли вона стала учасницею шоу “Голос країни”. Дівчина успадкувала талант свого легендарного батька Назарія Яремчука та підкорила вокалом Олександра Пономарьова, який був одним із зіркових тренерів. Саме в його команду Марічка і потрапила.

Героїня статті зайняла четверте місце, але руки не опустила і на наступному музичному конкурсі перервершила себе та посіла вже третє місце. Це було на “Новій хвилі”. Вже у 2014 році Яремчук поїхала на “Євробачення”, де гідно представила Україну.

Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов

Параллельно з цим у пресі розповсюджувалися чутки про роман Марії з Пономарьовим. Мовляв, ще з “Голосу” вони почали близько спілкуватися, а згодом їхні стосунки перейшли в ранг романтичних.

Що цікаво, сама Яремчук не коментувала особисте життя, тоді як Олександр навпаки жваво обговорював це в публічному полі. Наприклад, в інтерв’ю з виданням “КП в Україні” артист назвав себе офіційним хлопцем Марії, а в ефірі ранкової програми “Ранок з Україною” заявив, що йому нема чого заперечувати, бо: “Ми разом”.

Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов

Зрештою жодних подробиць роману фанати не почули і не побачили – Пономарьов зізнався, що це були тільки жарти, насправді вони з Яремчук дружать. Тим не менш, Олександр не став відмовляти Марічку від рішення піти зі сцени у 2018 році на самому піку кар’єри. Тоді своє рішення співачка пояснила психологічними проблемами, пов’язаними зі страхом публічних виступів.

З початком повномасштабної війни росії проти України Яремчук вперше за цей довгий час з’явилася в інформаційному полі і навіть випустила нову пісню, яку присвятила українській боротьбі за свободу та незалежність:

“Маючи таку складну історію, такий тернистий шлях, Україна, замість стати на коліна, завжди обирала йти дорогою воїна. Наша мова, культура, традиції – як живий щит. І я маю розкіш сьогодні писати і творити українською”.