Марія Яремчук згадала покійного батька Назарія Яремчука в день його 70-річчя і пояснила, чому пішла зі сцени

30 листопада 2021-го Назарію Яремчуку могло б виповнитися 70, але вже йде 26-й рік, як артиста немає серед живих. У таку знакову дату про покійного батька згадала його донька Марія Яремчук, яка не продовжує татову справу з того моменту, як покинула сцену.

Легендою української естради Назарій Яремчук став ще при житті. Його мелодичний голос захоплював слухачів, а душевні пісні вмить перетворювалися на хіти. Співати виконавець почав ще з дитинства, успадкувавши хист до музики від матері, а за свої 43 роки встиг написати понад 150 композицій.

30 листопада день народження Назарія Яремчука
30 листопада день народження Назарія Яремчука

В особистому житті музиканта було місце і щасливим, і драматичним моментам. У 1972-му Назарій зустрів майбутню дружину Олену Шевченко. Молоді люди з першого погляду вподобали одне одного, закрутився роман. Весілля закохані зіграли 1 січня 1975-го, а вже за рік у них народився первісток – Дмитро. Ще через рік на світ з’явився Назарій Яремчук-молодший.

Сини Назарія Яремчука
Сини Назарія Яремчука

Після 15 років життя в любові і злагоді подружжя розійшлося. Спочатку своє кохання знайшла Олена, а згодом і співак. Його другою дружиною стала сусідка по селу Дарина, яка подарувала йому доньку Марію, названу на честь матері Яремчука. Щастя бачити, якими виростуть діти, Назарій не мав – його життя забрала важка хвороба.

У 1995-му музикант почав погано себе почувати – обстеження показало наявність онкологічного захворювання. Лікування в Канаді не допомогло зупинити прогресування хвороби, але виступати він продовжував навіть важко хворим. Не стало 43-річного Яремчука 30 червня 1995-го. Марічці на той момент було всього 2 рочки.

Назарію Яремчуку могло б виповнитися 70
Назарію Яремчуку могло б виповнитися 70

Марія, як і її брати, успадкувала від батька музичний талант та досягла певних висот на українській естраді. Кар’єра молодої співачки невпинно розвивалася, допоки навесні 2018-го вона не заявила, що припиняє творчу діяльність. Причиною такого рішення став панічний страх сцени.

Після завершення кар’єри Марія Яремчук також перестала оновлювати свою сторінку в Інстаграмі, але 70-річчя батька стало винятком. Зірка опублікувала в сторіз архівне фото щасливого і усміхненого Назарія, яке зворушливо підписала:

“Татусеві 70! Безкінечна любов” (переклад з оригіналу “Daddy’s 70! Endless love”).

Марія Яремчук згадала покійного батька в день його 70-річчя
Марія Яремчук згадала покійного батька в день його 70-річчя

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.