28-річна Марія Яремчук посеред війни розповіла, як її мама ходила на цвинтар до тата: “А довго буде боліти?”

Молода і талановита українська співачка, донька легендарного Назарія Яремчука Марія поділилася з численними фанатами історією про те, як її мама ходила на цвинтар до тата.

Марія Яремчук завершила кар’єру ще у 2018 році — несподівано для її слухачів. Причиною став, як не дивно, страх сцени, який співачка не змогла подолати.

Водночас з цим вона зникла з соціальних мереж, але з початком війни в Україні перервала мовчання і почала активно висловлювати свою громадянську позицію.

Марія Яремчук пішла зі сцени за власним бажанням
Марія Яремчук посеред війни розповіла, як її мама ходила на цвинтар до тата

Марія публічно засудила дії землячки Ані Лорак, котра зникла з радарів одразу ж після вторгнення російських військ.

Крім того, Яремчук днями виклала у своєму Інстаграмі пісню власного виконання під назвою “В чистім полі” та написала:

“В 2015-му році я почула цю пісню. Вагалася. Важка, складна, але геніальна. Проте одна історія не залишила іншого варіанту, крім як — вона потрібна. Якось моя мама прийшла на цвинтар, де похований мій тато, щоб навести там порядок. Поруч, на алеї слави цього цвинтаря у Чернівцях, є крило Героїв АТО. Двадцятирічні, тридцятирічні, зовсім молоді та старші Герої, які віддали своє життя з початку війни в 2014-му. До мами підійшла дівчина і задала одне питання: “Скажіть, а довго буде боліти?”. Мама сказала: “Завжди… Але ви навчитесь з тим жити”. Втрата коханого, близької людини, втрата людей через війну болітиме не одне покоління. Це наша спільна рана. Вічна пам’ять загиблим. Навіки в серці”.

Коментатори не пройшли повз публікації Марічки:

  • “Марія, з’являйтесь більше, співайте для нас, будь-ласка”;
  • “Це дуже хороша робота. Шкода, що її тоді так мало помітили. Але і пісня, і відео просто вивертає душу. Тоді від цього болю можна було тікати — в буденність і звичність. Зараз нікуди. Все звичне з’їла війна”;
  • “Вперше побачила цей шедевр і почула цю пісню… Ком в горлі, сльози на очах… Немає слів… Актуально, як ніколи… Слова, музика, ваше виконання і Бадоєв… Все співпало… Дуже сильна робота! Слава Україні! Героям слава! Не пробачимо, не забудемо…”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.