|
23.06.2022 18:32

Марічка Падалко живе на роботі? У мережі показали, як зірка ночує на палетах з ковдрами на студії телеканалу

Марічка Падалко стала справжньою улюбленицею українського глядача. Ведуча показала, що тепер її життя склалося так, що у ньому - суцільна робота.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу – популярна зірка телеканалу “1+1”. Вона роками працювала над своїм образом та стала справжнім професіоналом. Ні декрет, ні весілля не відволічуть ведучу від улюбленої роботи.

Марічка Падалко живе на роботі?

Зірка навіть нині працює над новинами, попри всі повітряні тривоги у столиці. Колега знаменитості показала, як відбувається типовий день на студії. Падалко зробила собі репост у сторіз.

Коли по Києву звучить сирена, працівники спускаються у спеціальне сховище. Щоб дочекатися повідомлення про відбій тривоги більш комфортно, колеги нагородили собі дерев’яні палети, а на них розмістили матраси. Так є можливість не лише пересидіти неспокійний час, але й відпочити від навантаження у роботі з новинами.

Марічка Падалко живе на роботі?

Дівчата всі між собою гарно спілкуються, обмінюються жартами. Виявляється, дехто навіть лишається на роботі під ранок. Річ у тім, що комендантська година стартує у Києві досить рано: о 23-й годині. Переміщатися містом дозволено лише з 5-ї ранку.

Та Марічка Падалко жодного разу не скаржилася на умови, які надає телеканал. Зірка завжди відзначалася простою характеру: разом з коханим Єгором Соболєвим, вона активно подорожувала українськими курортами замість закордонних готелей.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Нагадаємо, що на телеканалі “1+1” ведуча працює з 2002 року. Спершу вона займалася спортивними новинами, а потім їй запропонували вести недільну програму “Сніданок+” разом з Юрієм Горбуновим.