Categories шоу-бізнес

Як виглядає син Дзідзьо, якого народила не його колишня дружина: зі Славією спільну дитину не хотів

Знаменитий український співак Дзідзьо декілька років тому вперше став батьком. Однак, дитину народила не його дружина Ярослава. Всі деталі в статті.

Про невірність відомого українського виконавця Михайла Хоми, який виступає під псевдонімом Дзідзьо, говорили не один рік. Кульмінації плітки досягли тоді, коли Ольга Цибульська народила дитину. Шанувальники артиста одразу ж помітили, що син співачки неймовірно схожий на її майбутнього кума.

Як виглядає син Дзідзьо, якого народила не його колишня дружина

Як виглядає син Дзідзьо, якого народила не його колишня дружина

Врешті-решт, згодом стало відомо, що Михайло все ж таки вирішив охрестити хлопчика Нестора і стати йому хрещеним батьком. Фотографії біля храму одразу ж облетіли мережу. Зірки здавалися не кумами, а щасливою зірковою парою.

І все лише ускладнилося, коли син Ольги Цибульської почав рости. Спадкоємець співачки настільки нагадував Дзідзьо, що у фанатів просто не залишилося сумнівів – він рідний син артиста.

Як виглядає син Дзідзьо, якого народила не його колишня дружина

Втім, кума Михайла знайшла вихід із ситуації: вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свої архівні фотографії, на яких вона дуже нагадує Нестора. Таким чином вона довела, що справа полягає зовсім не у рідсьві її спадкоємця з Дзідзьо.

Варто відмітити, що Михайло дуже любить свого хрещеника, але цю любов до дітей не розділяє, якщо справа стосується його особисто. Так, його колишня дружина Ярослава розповідала в інтерв’ю, що однією з причин для розлучення послужило небажання Михайла ставати батьком. Його благовірна мріяла стати матір’ю, але артист вважав, що це заважатиме його кар’єрі.

Тим часом Ольга також обрала у куми Михайла не через його любов до Нестора, а тому що хотіла створити межі, які могли б побачити глядачі. Мовляв, коханцем бути не може, тому що похрестив її сина.

Share