(Фото) “Це Дзідзьо”: Оля Цибульська більше не приховує коханого і заговорила про романтичний вікенд

Яскрава та непередбачувана Оля Цибульська вирішила побалувати своїх прихильників новою світлиною в Інстаграмі. Співачка порадувала знимком з чоловіком, обличчя якого вирішила приховати. Втім, пильні підписники все ж таки здогадалися, кого тримає у таємниці артистка.

Про роман Дзідзьо та Олі Цибульської давно вже ходять не просто чутки, а цілі легенди. Підігріло чутки про стосунки пари розлучення епатажного співака, який вирішив утримуватися від коментарів.

Сама ж Оля на хвилі пліток про її особисте життя вирішила опублікувати світлину у компанії з чоловіком, якого ніжно обійняла. Своїх прихильників знаменитість запитала про романтичний вікенд. На фоні щасливої пари кумедно кривлявся син зірки – Нестор.

Так, як обличчя обранця Оля вирішила знову не показувати, у коментарях понеслися припущення, що насправді на фото спиною до камери повернувся Дзідзьо. Фанати написали:

  • “Це Дзідзьо?”
  • “Я вибачаюсь, але ваш син так схожий на вашого Кума”
  • “А хто її чоловік? Хтось бачив його обличчя хоч раз? Ні! Не зря ж Дідзьо розвівся, та й син її копія він”
  • “Після розлучення, якщо Ви не помітили, Дзідзьо збрив бороду”

Як коментує свої стосунки з Дзідзьо Оля Цибульська?

Співачка знає, що після виходу спільної пісні “Чекаю. Цьом” у 2017 році, їй всі стали приписувати роман з її кумом. Втім, знаменитість відкидає всі можливі теорії про те, що вони з Михайлом – пара. Особливо гостро постало це питання дійсно після того, як було розірвано шлюб артиста з його дружиною Славією.

Дзідзьо і Оля Цибульська
Оля Цибульська більше не приховує коханого

На всі закиди Цибульська реагувала жорстко, мовляв, у неї є щасливий шлюб та бажана дитина. Оля прямо заявляла, що відчувала, як на неї накинуться хейтери начебто вона розбила родину. Та зірка не збирається мовчати і готова доводити відсутність роману на стороні кожному. Від такого накалу емоцій не встояла навіть сама Славія і публічно визнала, що її ексобранець не мав стосунків з колегою.

Схожі статті