Після чуток про вагітну дружину Святослава Вакарчука Христина Соловій швидко полишила Україну: “В Париж”

Яскрава харизматична Христина Соловій ошелешила прихильників звісткою про те, що поїхала з України. Як їй на новому місці та чи пов'язано це зі звісткою про вагітність потенційної дружини Вакарчука?

Христина Соловій – унікальна співачка. Вона співає пісні рідною лемківською та українською мовами. Саме цим вона і підкорила популярного рокера Святослава Вакарчука на “Голосі країни”. Вже давно зірка розвиває себе у сольній творчості. Артистка активно займається концертною діяльністю.

Втім, війна змінила і її життя. Нині Христина повідомила, що полишила Україну. Соловій нині у Франції. Попри мальовничі світлини, співачка дуже хоче повернутися додому.

“В Париж більше не хочу”, — пише зірка.

Христині Соловій часто приписують роман зі Святославом Вакарчуком.

Музиканти познайомилися завдяки проєкту “Голос країни”. Юна Христина підкорила свого майбутнього тренера не лише талантом, а й характером з перцем. Соловій одразу заявила, що відмовиться від участі, якщо її до себе у команду запросить Тіна Кароль чи Олександр Пономарьов. Мотивувала таку заяву учасниця тим, що не хоче навчатися у російськомовних.

Після чуток про вагітну дружину Святослава Вакарчука Христина Соловій швидко полишила Україну

Та доля їй усміхнулася. Святослав погодився бути не лише її вчителем, а й першим продюсером. Артистів багато разів бачили разом. Згодом Христина необережно скаже, що їй на початку зіркового шляху дуже допомагав дорослий чоловік. Втім, згодом співачка зізналася, що підозрювати її у романі з Вакарчуком — не має сенсу.

Нагадаємо, це не перші знаменитості проєкту “Голос країни”. Достатньо згадати нашумілий роман Тіни Кароль і Дана Балана. Подивіться відео наших партнерів “Одна минута”, аби пригадати найбільш загадкові стосунки 2020-го року:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.