Схудла і з волоссям: Jerry Heil виконала обіцянку

Українська співачка дотримала слова і зберегла волосся.

Тиждень тому українська співачка Яна Шемаєва, більше відома під сценічним ім’ям Jerry Heil, поділилася новими знімками з фотосесії, яка відбулася саме на її день народження. На знімках видно, що співачка дещо схудла, тож є ймовірність, що умову петиції дівчина таки виконала.

Про важливу дату та інше співачка написала у підписі до серії знімків з нової зйомки. Артистка пожартувала, що ранковий святковий торт надовго не затримався і на боках не відклався, адже друзі Jerry Heil влаштували їй квест містом.

Під знімками багато хто з фоловерів співачки привітав її зі святом і побажав іменинниці всього найкращого і багато. Отримала дівчина подяку за свою творчість і прохання творити далі.

Днями українська співачка Jerry Heil поділилася з прихильниками ще однією радісною новиною: вона схудла більше, ніж на заявлені 3 кілограми і зберегла розкішне волосся. Про це виконавиця повідомила на своїй сторінці у популярній мережі Instagram.

У коментарях до світлини прихильники зірки висловили нерозуміння навіщо їй худнути. Також фоловери висловилися щодо гарної фігури артистки навіть без дієт і схуднення і поділилися своїми історіями.

Нагадаємо, що на початку жовтня українська співачка Jerry Heil, написала петицію про те, що якщо не схудне на 3 кілограми до кінця жовтня, то поголить волосся. Це артистка зробила після того, як набрала зайве для ролі у фільмі. Фото петиції, написаної від руки і з особистим підписом, дівчина виставила на особистій сторінці у мережі Instagram.

Це викликало у прихильників багато запитань. Зокрема прихильники цікавилися навіщо співачці худнути і як вона збирається це робити. адеякі порадили зірці не виставляти в мережу фото з підписом, бо ще може прокинутися дружиною Шрека чи щось у цьому дусі.

Попри жарти, прихильники пораділи за улюблену співачку і порадили бути обережною з різким схудненням і дієтами і запевнили, що дівчина і так красуня з ідеальною фігурою.

Схожі статті