Як виглядає батько Дана Балана, який розлучив зірку з коханням усього життя: імпозантний дипломат в окулярах

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан народився у заможній та шановній родині дипломата та медіа персони. Як виглядає голові родини Баланів?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан мав прекрасний старт, адже народився у заможній родині, яка змогла дати йому не тільки блискучу освіту, але й підтримку, як фінансову, так і моральну. Його батько Михай Балан — дипломат, а матір Людмила усе своє життя присвятила медіасфері.

Як виглядає батько Дана Балана, який розлучив зірку з коханням усього життя

Однак, з діяльністю голови родини Баланів пов’язані і дещо сумні спогади. Якось зірка розповів, що дуже сильно закохався у юності. Ба більше, він назвав це почуття найсильнішим, яке в нього було в житті.

Дівчина була його однокласницею, але зблизитися з нею вдалося тільки на канікулах, коли вони разом поїхали на море додому. Саме тоді відбулися перші обміни зізнаннями в коханні. Тим не менш, стосункам не суджено було розвиватися. Справа в тому, що батько Дана Балана Михай отримав роботу в Ізраїлі, і у зв’язку з цим мав забрати родину та переїхати.

Як виглядає батько Дана Балана, який розлучив зірку з коханням усього життя

Таким чином Дан був вимушений покинути свою першу дівчину, яка досі з теплотою згадується і залишається для нього людиною, про яку йому хочеться навіть говорити з журналістами.

Як виглядає батько Дана Балана, який розлучив зірку з коханням усього життя

Нагадуємо, подейкують, що Дана Балана навіть є колишня дружина, яку звуть Елла Крупеніна. Шлюб розпався через постійні ревнощі зі сторони жінки, яка не могла впоратися з тривалими гастролями Дана Балана та шаленою популярністю артиста за кордоном.

У союзі народився хлопчик на ім’я Алан, але дитина не живе публічним життям, тож преса гадки немає, як на даний момент виглядає спадкоємець Баланів. Варто відмітити, що його рідна сестра Сонда також стала зіркою в Молдові та працює телеведучою.

Схожі статті