|
01.07.2022 11:42

Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім’я: тепер у собаки Могилевської є тезка

Зірка популярного на українському телебаченні гумористичного шоу "Дизель шоу" Олександр Бережок нещодавно став батьком і нарешті показав новонароджену доньку.

26 травня Олександр Бережок став батьком втретє. Кохана дружина Альона Єрохіна, з якою він одружився у 2012 році, втілила його мрію в життя та народила йому донечку. Так у братів Гліба і Лук’яна нарешті з’явилася молодша сестричка, хоча, як раніше розповідав актор в інтерв’ю, Лук’ян неоднозначно сприйняв новину про появу сестри:

“Він навіть образився, бо дуже чекав на братика”.

Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім’я

Олександр Бережок вперше показав свою доньку

На сторінці “Дизель шоу” в Інстаграмі опублікували фото новоспечених батьків з донечкою:

“У родині нашого Сашка Бережка сталося поповнення! Зіркове подружжя поділилося дуже зворушливим сімейним фото. Ловіть цей теплий ексклюзив і дізнайтеся першими, як наш відомий татусь назвав доньку”.

На радість численним фанатам щаслива пара не просто показала фото крихітки, а й розсекретила, як вони назвали спадкоємицю.

Олександр Бережок вперше показав новонароджену доньку та розсекретив ім’я

Ім’я батьки обрали незвичайне для України – Ая. Воно наділяє свою володарку інтуїцією, внутрішньою силою та мудрістю. Цікаво, що так само звуть улюблену собаку співачки Наталії Могилевської.

Нагадаємо, Олександр Бережок родом з Миколаєва, у гуморі він ще зі студентства, хоча на шляху до творчості змінив найрізноманітніші професії – від заправника і помічника інженера до директора ресторану та керівника підприємства. Цікаво, що до створення “Дизель шоу” Бережок разом з Єгором Крутоголовим, Євгеном Гашенком і Михайлом Шинкаренком писав жарти для “Вечірнього кварталу”.