3 роки без Марини Поплавської з “Дизель шоу”: як виглядає вдівець гумористки та кому дістався спадок зірки

Яскрава та харизматична - такою Україна запам'ятала талановиту гумористку Марину Поплавську. Вона була справжньою скарбницею жартів і креативних ідей. Колеги, фанати не могли повірити, що улюбленої артистки не стало на цьому світі. Як живе її родина зараз і що сталося зі спадком - читайте далі.

“Дизель шоу” подарувало Україні багато талановитих артистів. Найпомітнішою фігурою все одно тривалий час була Марина Поплавська. Висока пишна красуня не вписувалася, звісно, у стандарти телевізійної краси. Та у цьому і була її родзинка.
Часто на сцені їй доводилося грати мам, чиновниць та вигаданих персонажів. Колеги по шоу згадують, що за життя Марина була їм, як друга ненька: завжди турбувалася та оберігала їх.

Проміняла вчителювання на телебачення

3 роки без Марини Поплавської з “Дизель шоу”

У 2000-х своє життя Поплавська пов’язала з педагогікою. Вона навчала діток у школі красі української мови, знайомила юнаків та дівчат з найкращими творами класиків. Та творча натура рухала Марину і згодом проста вчителька створила драматичний гурток у навчальному закладі. Досвід, отриманий за років викладання дуже допоміг у майбутньому, коли зірці необхідно було грати вже на справжній сцені.

Хто оженився з Мариною Поплавською?

3 роки без Марини Поплавської з “Дизель шоу”

Багато спільних світлин в артистки з Євгеном Сморигіним. На сцені вони так натурально відігравали подружню пару, що у реальному житті у фанатів навіть були теорії, що артисти і дійсно одружені. Втім, як виявилося, Марина насправді не мала штампу у паспорті. Вона не раз зазначала в інтерв’ю, що має обранця, але розкривати всі подробиці особистого життя не схотіла.

Спадок Марини Поплавської та скандальний пам’ятник

Відомо, що колеги з “Дизель шоу” вирішили встановити своїй улюблениці пам’ятник. Гумористи важко переживали втрату, але їхню ідею розкритикувала сестра покійної. Вона заявила, що її обурив факт того, що з нею не порадилися.

3 роки без Марини Поплавської з “Дизель шоу”

Щодо спадку, колеги розповідали, що Поплавська була дуже скромною і все, що нажила – дістанеться родичам, адже дітей у знаменитості не було.

Нагадаємо, що не стало Марини 20 жовтня 2021 року.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.