38-річну Вікторію Булітко вітають з довгоочікуваним поповненням: зірка “Дизель Шоу” не тямить себе від щастя

38-річна Вікторія Булітко є однією з ключових акторів гумористичного проєкту "Дизель Шоу". Вона користується неабиякою любов'ю публіки навіть попри свою таємничість, адже подробиці особистого життя тримає в секреті. Ось нарешті зірка знайшла привід поділитися з шанувальниками своєю великою радістю.

Фанати знають Вікторію Булітко як гумористку, співачку, акторку кіно і театру. Вона безумовна королева скетчів, при цьому в одному амплуа не замикається та мріє знятися в драмеді. Одна з останніх нетипових для зірки ролей – спокусниця Ольга Миколаївна в серіалі “Папаньки”. Героїня зовсім не схожа на Віку в житті як за характером, так і зовні, адже має темне волосся, строгу стрижку, носить яскравий макіяж і “хиже” вбрання. Крім того, по сюжету Булітко відбиває чоловіка в іншої жінки, хоча у реальності такого ніколи не робила, як запевняє сама.

Вікторія Булітко в серіалі Папаньки
Вікторія Булітко в серіалі Папаньки

Яка Вікторія у справжніх романтичних стосунках, знають лише обрані, оскільки вона не виносить їх на широкий загал. Втім, водночас не приховує, що своє кохання вже зустріла. З обранцем Булітко зустрічається і живе разом вже кілька років, проте його особистість досі не розсекречено. Чому вона не хоче представляти коханого, пояснює так:

“Я навіть сама не можу зрозуміти цього. Може, не хочу, щоб лізли в особисте життя. Може, я якось її намагаюся приховати. Може, я чогось боюся там. Може, я не хочу, щоб про мене щось знали. Напевне, так, не знаю”.

Вікторія Булітко показала чоловіка та позувала з немовлям
Вікторію Булітко вітають з поповненням

Віддані шанувальники сподіваються, що Вікторія зрештою їм відкриється, тож ретельно спостерігають за нею у соцмережах. Саме там, на сторінці Булітко в Інстаграмі, підписники дізналися про довгоочікуване поповнення зірки. Щоправда, мова не про дитя, а про новенький електрокар Tesla прямо з салону.

Тим не менш, коментарі вибухають від привітань, які гумористка приймає із задоволенням:

  • “Вітаю з таким успіхом і придбанням, ні пуху, ні пера, як кажуть!”;
  • “Вітаю з покупкою, Тесла – мрія кожного”;
  • “Оце так поповнення!”, – пишуть прихильники.

Схожі статті