|
04.07.2022 15:26

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь? Закрив очі на роман з Данилко і живе у розлуці з дружиною

Як виглядає чоловік знаменитої мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь та як йому вдається балансувати між зірковістю дружини та провінційним життям?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко знайшов свою єдину партнерку, яка все життя грала маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь, у далекій юності. Майбутні колеги та друзі спочатку не сподобалися одне одному, але з часом їм вдалося знайти шлях до гармонії у стосунках.

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Не дивлячись на той факт, що Андрію постійно приписують роман з Інною, акторка давно вийшла заміж і виховала у шлюбі двох дітей.

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь. Інна зі своїм чоловіком Олегом

Як виглядає чоловік мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь

Варто відзначити, що не так давно Данилко давав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому проговорився про те, що мав любовні стосунки з Інною. На користь цієї версії у мережі постійно з’являються все нові і нові кадри, на яких партнери цілуються в губи, тримаються за руки та обіймаються.

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Однак, Білоконь та Данилко дотримуються своєї заяви, у якій йдеться про те, що їхні взаємини носять суто платонічний характер.

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Головним аргументом проти версії з романом між артистами шанувальники висувають саме той факт, що мама Вєрки Сердючки заміжня, і мовляв розлучатися не збирається. Варто відмітити, що чоловік акторки ніколи не коментував плітки про її любовний зв’язок з Андрієм.

Необхідно додати також і той факт, що родина проживає в Полтаві не дивлячись на те, що Інні постійно доводиться гастролювати. Родина легко переносить розлуку і нібито переїжджати до Києва не збирається.

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Цілком можливо, що Білоконь могла давно розлучитися. Її родина обрала непублічний образ життя, а сама акторка вкрай рідко дає інтерв’ю. Однак на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повно кадрів, на яких вона щаслива зі своїм законним чоловіком.