|
06.07.2022 11:15

Володимир Кличко і Оксана Марченко небайдужі одне одному: у боксера і паломниці є спільна дитина (ФОТО)

З'ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина. В мережі навіть з'явилося фото зіркових батьків, на якому одразу видно, як паломниця і боксер щасливі.

Колишня зірка телеканалу СТБ Оксана Марченко за часів своєї телекар’єри побудувала зв’язки з багатьма відомими особистостями України. Знаменитий український боксер Володимир Кличко став одним з тих людей, з яким паломниці пощастило похрестити разом дитину. Але враховуючи події останніх місяців, не виключено, що на їхніх стосунках поставлений хрест.

Володимир Кличко і Оксана Марченко мають спільну дитину

Як виглядає спільна дитина Марченко і Кличка

Свої долі Марченко і Кличко пов’язали у 2017 році. Похресницею зірок стала донька Нестора Шуфрича Марія. На особистій сторінці в Фейсбук телеведуча ділилася фото з обряду та побажаннями не лише хрещеній дочці, а й фанатам. Що примітно, дружина кума путіна бажала миру:

“Дай Боже крихітці на все життя здоров’я, розуму, добрих людей, а нам усім – миру, любові одне до одного і радощів”.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Зараз Володимир Кличко разом зі своїм братом Віталієм докладає сил задля перемоги України у війні з росією, тоді як його кума Оксана Марченко викрила своє справжнє обличчя та незадовго до повномасштабного російського вторгнення ганебно втекла не просто за кордон, а в рф.

Її чоловік тим часом був затриманий українськими спецслужбами. Паломниця намагалася витягнути його, але їй це не вдалося.

Володимир Кличко і Оксана Марченко мають спільну дитину

Точне місцезнаходження сина та невістки телеведучої невідоме, хоча в Інстаграмі Катерина Марченко демонструє розкішне життя, яке анітрохи не змінилося з початком війни.