Невістка Оксани Марченко пішла від чоловіка? Красуня зняла обручку, яку 2 роки тому отримала від Богдана

Декілька років тому родина Оксани Марченко та Віктора Медведчука поповнилася прекрасною дівчиною, яку собі в дружини обрав первісток телеведучої.

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко 2 роки тому прийняла у свою родину неймовірної краси невістку Катерину. Старший син знаменитості Богдан обрав непублічний образ життя, тому деталей його знайомства та стосунків з обраницею пресі не розповідав. Тим не менш, пишне весілля стало головною темою для обговорення. Свято влаштували з розмахом та смаком, а наречена вражала елегантністю.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Невістка Оксани Марченко зняла обручку, яку 2 роки тому отримала від Богдана

Невістка Оксани Марченко зняла обручку, яку 2 роки тому отримала від Богдана

Зараз у родині Віктора Медведчука вельми непрості часи. Олігарх зарештований, а його дружина втекла незадовго до вторгнення російської федерації. Тим часом Катерина разом з чоловіком та маленьким сином Віктором залишилися в Україні. Подейкують, що вони не покинули свого будинку, але посилили охорону. Цілком імовірно, це пов’язано з погрозами, які Катерина регулярно отримує в соціальній мережі.

А нещодавно вона вразила шанувальників свіжим кадром, на якому постала без обручки. Варто відмітити, що Катерина Марченко майже ніколи не знімає її з безіменного пальця, тож розтлумачити її вчинок дуже важко.

Невістка Оксани Марченко зняла обручку, яку 2 роки тому отримала від Богдана

Відповідний знімок можна побачити на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Звісно, дівчина як завжди виглядає на фотографії неймовірно. Тож якщо Катерина дійсно пішла від чоловіка, то Богдан Марченко багато втратив.

Нагадуємо, що до повномасштабної війни Віктор Медведчук знаходився на домашньому арешті, а коли розпочалася війна втік. Коли олігархи знайшли Оксана Марченко зробила усе можливе, щоб визволити його, але звернень до політиків виявилося недостатньо. Тим часом шанувальники Оксани звертали увагу на те, що вона не може закрити очі і підозрюють її у невдалій пластичній операції.

Схожі статті