Як виглядає обличчя 49-річної Оксани Марченко після невдалої пластики і втечі: “Штучний ніс, штучні очі”

З початком повномасштабної війни росії проти України закінчилося і розкішне життя дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко. Мережа обговорює зміни у зовнішності телеведучої.

Екс-зірка телеканалу СТБ Оксана Марченко напередодні російського вторгнення у лютому 2022 року втекла з України, як здавалося, у невідомому напрямку, але згодом з’ясувалося, що шлях вона тримала на росію.

Звідти ведуча встигла дати прес-конференцію, на якій звернула увагу до себе не лише безглуздими розповідями про “героїчні подвиги” свого чоловіка Віктора Медведчука на війні, а й власним зовнішнім виглядом. В минулому вона вважалася однією з найкрасивіших зірок вітчизняного телебачення.

Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко вимагає відпустити її чоловіка
Як виглядає обличчя 49-річної Оксани Марченко після невдалої пластики і втечі

Вочевидь, з безтурботним життям у розкоші Марченко довелося розпрощатися – після втечі з України на її майну був накладений арешт, а це чимало. У спільній власності з Медведчуком на рахунку Оксани 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна – 26 автомобілів, 17 паркувальних місць, 30 земельних ділянок, 32 квартири, 23 заміських будинки, моторна яхта, частки у статутних капіталах 25 компаній.

Після прес-конференції Марченко прийнялася звертатися до президентів різних країн і засвітила невдалу пластику на своєму обличчі. Зовнішність телеведучої неприємно здивувала експертів у сфері краси.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Як виглядає обличчя 49-річної Оксани Марченко після невдалої пластики і втечі

Так, пластичний хірург Дмитро Слоссер зауважив, що Оксана має проблеми з очима, викликані погано виконаною пластикою повік:

“Вона спить з відкритими очима і має проблеми з рогівкою, лікується штучними сльозами. Штучний ніс, штучні очі і штучні сльози. Може, щось в цьому є…”.

Хто так невдало зробив пластику очей дружині Медведчука?На чатах пластичних хірургів України поширюється відео з опитуванням, чи може хтось зізнається – хто робив кругову блефаропластику дружині біглого ( але вже затриманного) олігарха Медведчука. На відео чітко видно, що очі не можуть зімкнутися. Приблизно така сама проблема була і відомого співака Лєонтьєва після проведенної в США блефаропластики. Як на мене це свідчить про те що пластичний хірург дружини Медведчука видалив занадто багато шкіри. Впевнений в тому, що вона спить з відкритими очима і має проблеми з рогівкою. Лікується штучними сльозами. Штучний ніс, штучні очі і штучні сльози.Може щось в цьому є…

Опубликовано Дмитрием Слоссером Четверг, 14 апреля 2022 г.

Схожі статті