Як виглядає колишня дружина Горбунова? Не змогла народити дітей і втратила ведучого через малюка на стороні

Як виглядає колишня дружина знаменитого українського телеведучого Юрія Горбунова, яку він покинув заради нової родини? Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов багато років тому закохався у заміжню жінку, яка була старша за нього на 12 років. Вона була мамою і щасливою дружиною, однак вирішила покинути родину заради молодого красеня. Цей шлюб здавався цілком щасливим, однак жінка так і не подарувала Юрію первістка.

Пройшло багато років, перш ніж телеведучий впізнав щастя бути батьком. І сталося це з іншою жінкою — Катериною Осадчою.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова

Як саме стався розрив між Юрієм Горбунова та його колишньою дружиною достовірно невідомо. Зірку досить довго підозрювали у зрадах з його партнеркою Катериною. І в цей раз аудиторія мала рацію.

Пара підібрала слушний момент і об’явила про те, що в них народився первісток. Катерина вже не могла приховувати великий живіт, а майбутній син Юрія потребував повноцінну сім’ю, тому зірки одружилися. З тих пір з’явилося жодного фото Людмили Горбунової, яка повністю зникла з інформаційного простору.

Відомо, що жінка незадовго до розлучення стала бабусею. Її єдина донька Ксенія народила онучку. Варто відзначити, що і телеведучий не припинив спілкування зі своєю падчеркою і намагався всіляко їй допомагати.

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова

Нагадуємо, що минулого року Юрій Горбунов став батьком вдруге. В нього народився маленький синочок Данило. Однак, пара неодноразово говорила про те, що мріє про дівчинку. Після початку повномасштабної війни в Україні Юрій неодноразово зачепив тему усиновлення дитини, і зазначив, що вони з дружиною розглядають такий сценарій.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.