Віталій Козловський розповів, як і за що вже 10 років Ігор Кондратюк вимагає з нього гроші: “Підла людина”

Віталій Козловський — популярний нині співак дав нове інтерв'ю у програмі "Слава+". Він ще раз розповів про конфлікт з Ігорем Кондратюком, який до кінця вичерпано не було.

Віталій Козловський тривалий час співпрацював з Ігорем Кондратюком. Доля звела продюсера та молодого співака-початківця у 2003-му році, коли майбутній артист потрапив на проєкт “Шанс”. Хлопець став переможцем і перед ним відкрилися всі двері.

Багато хітів випустив Віталій, але у 2012-му році він вирішив припинити співпрацю зі своїм продюсером. Розходилися знаменитості дуже складно. За словами артиста, Кондратюк був сильно ображеним, вимагав віддати чималі кошти, хоча на думку Козловського, бувши під крилом свого наставника, він нічого не заробляв. Всі гонорари йшли на користь продюсерського центру.

Віталій Козловський не витримав і послав на три літери своїх слухачів
Віталій Козловський розповів, як Ігор Кондратюк вимагає з нього гроші

Нині у програмі “Слава+” співак розповів, що досі не знайшов спільної мови з колишнім компаньйоном. Борги навіть спонукали кумира мільйонів продати столичну квартиру тата, якого не стало минулого року.

Про Кондратюка Козловський висловлюється дуже емоційно:

“Для мене він — підла людина… Сьогодні на мені висять мільйони, які я маю заплатити. Я не користуюся карточками, тому що будь-яка цифра, 100 гривень, 50, які потраплять на ту карточку, вони одразу будуть заарештовані”, — розповів зірковий чоловік.

Також Віталій зазначив, що пережив надскладні 10 років, адже за його словами, продюсер знищував його морально. Співак навіть пригадав слова покійного тата, який дуже шкодував, що не зміг оберегти сина від такої біди.

Нагадаємо, що раніше Козловський озвучував суму у 300 тисяч доларів за викуп своїх хітів в Ігоря Кондратюка. Тепер він називає вартість однієї пісні — 5 тисяч доларів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.