|
12.07.2022 14:51

“Не потрібен своїй дружині, своїм дітям”: стало відомо, де ховається Олег Винник після втечі з України

Олега Винника вже давно не бачили, ні його фанати, його колеги. Та мало-помалу публіка дізнається правду про артиста та його поведінку. Де ховається повелитель вовчиць?

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зник з інформаційного простору. Наприкінці лютого він відзняв відеозвернення, в якому просив росіян зупинити володимира путіна, але на цьому діяльність та боротьба артиста проти агресії російської федерації припинилася.

Стало відомо, де ховається Олег Винник після втечі з України

І поки колеги Олега дають благочинні концерти, знімають патріотичні кліпи і роблять все можливе, щоб культура також могла вплинути на хід війни, Винника ніде не видно.

Стало відомо, де ховається Олег Винник після втечі з України

Хтось намагається вступатися за чоловіка, хтось вже змирився з тим, що йому буде важко пояснити своїм фанатам, де він був. Нещодавно український виконавець Леньо дав ексклюзивне інтерв’ю Наталії Мосейчук, в якому поділився власними думками стосовно втечі зірки.

Зокрема він заявив, що артисту буде важко влитися в український шоу-бізнес знову, а також поділився думкою щодо того, що Олега Винника не пробачать ні дружина, ні діти.

Тоді ж Леньо розповів, що насправді Олег Вінник знаходиться в Німеччині. Звідки в нього така інформація він не зізнався, але і не міг заявити про свою впевненість щодо того, що Олег Винник дійсно знаходиться саме в Європі.

“Я вам скажу, він зараз не в Україні. Він, швидше за все, в Німеччині. Коли ми переможемо, він просто випаде з човна історії. Може, він і принесе пісню, але ця пісня викликатиме емоцію, яка називається: “Не вірю ! Олеже, не вірю!” – каже артист. – Я не скажу йому: “Де ти був?” просто станеш ніким. Ти будеш не потрібен своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?”, – поділився думкою зірка.