“Оля Полякова та Олег Винник закрутили роман”: зірки неочікувано розповіли про новий етап їхніх стосунків

Оля Полякова та Олег Винник розповіли, що між ними насправді.

Не так давно Оля Полякова вразила телеглядачів несподіваним зізнанням. Співачка розповіла, що у них з Олегом Винником велика любов, і скоро будуть діти, заплутавши при цьому і відданих фанатів співачки, і уважних тележурналістів, які давно помітили, що артист часто стає гостем колеги. Нагадуємо, що повелитель вовчиць не приховував, що відпочиває вдома у Полякових.

Оля Полякова і Олег Винник у співачки вдома.

Що ж між ними не відбувається насправді? Олег Винник нарешті дав відповідь на це журналістам “Зіркового шляху”.

Пояснення від Олега Винника

Оля Полякова не посоромилася чоловіка і зробила сміливу заяву, у якій вона повідомила наступне:

“У нас велика любов тепер з Олежею Винником. Тому що ми разом спільно робимо дитину. Вчора ми з ним це робили 6 годин поспіль. Я прийшла додому трошки весела. І о 3-й ранку”, — повідомила журналістам Королева ночі.

Однак, Олег Винник поспішив спростувати слова своєї колеги, і пояснив, що Оля Полякова таким чином намагалася привернути увагу до їхньою майбутньої колаборації. Так, артист раптово заявив, що готує спільну пісню з Суперблондинкою.

Кадр з інтерв’ю Олега Винника

Буде цікаво подивитися на цей дует, адже артисти працюють у різному репертуарі. І якщо Оля робить наголос на веснлі та легкі мотиви, то Олег Винник полюбляє лірику і навіть драматизм.

При цьому новину про співробітництво артистів Оля Полякова намагалася просунути, як черговий скандал, але на цей раз не вийшло: глядач не повірив у те, що між виконавцями може бути дещо більше, ніж дружба.

Схожі статті