Categories Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається перша дружина чоловіка Олі Полякової, у якої Суперблондинка “відбила” обранця

Оля Полякова — популярна Суперблондинка, яка віртуозно поєднала роботу на сцені та турботу про родину. Втім, артистка навіть і не приховує, що для свого коханого Вадима вона стала другою дружиною.

Неймовірна співачка Оля Полякова підкорює всіх талантом і неймовірною відвертістю. Вона навіть без тіні сорому зізнається, що її коханий Вадим полишив заради неї свою першу дружину.

В інтерв’ю Дмитру Гордону артистка розповідала, що у неї різниця у віці з обранцем — 15 років.

Вони різні за темпераментом, але сам чоловік Полякової просто був ошелешений цією нестримною білявкою. Пара познайомилася на святі, а наявність обручки у Буряковського аніяк не зупинила поп-діву для того, щоб почати романтичні стосунки. Майбутнє подружжя вирішило також узаконити стосунки.

Як пережила розлучення перша дружина чоловіка Олі Полякової?

Сама співачка з натхненням говорить про те, що коханий — це її все. Втім, колишня суперниця зірки хоч і лишилася годувальника у родині, але після розлучення босою не ходила. Бізнесмен полишив жінці чималий заміський будинок та дав все, аби вона відчувала себе комфортно на старті нового життя.

Як виглядає і чим займається перша дружина чоловіка Олі Полякової

Оля не раз відзначала такий широкий жест свого обранця. Вона і сама впевнилася у щедрості Вадима, адже для своєї нової родини він вирішив побудувати цілий маєток. Також після шлюбу у знаменитості з’явилася квартира в елітному старовинному будинку Києва. Крім цього, свою білявку чоловік бавить недешевими заморськими курортами, а ще чекає її з концертів, піклуючись про побут та затишок.

Нагадаємо, що сама Полякова пішла під вінець у вересні 2004-го року. Згодом вона, ризикнувши кар’єрою, вирішила подарувати Вадиму діток. Пара виховує справжніх принцес: маленьку Алісу та красуню Марію.

Share