“Гидко”: 16-річна дочка Олі Полякової Марія показала фотосесію у зухвалому вбранні і виставила середній палець

17-річна донька Олі Полякової Маша за своєю популярністю може позмагатися із зірковою мамою. Дівчинка підкорює інтернет провокаційними образами, які часто критикують користувачі мережі.

Багатьом слухачам складно уявити Олю Полякову у ролі зразкової дружини та мами. Співачка любить епатаж та екстраординарність, концертні наряди виконавиці славляться відкритістю та відвертістю – хоча Олі дійсно є що показати, вона володарка чудової фігури та довгих ніг. Часом шквал критики отримують і тексти пісень Полякової – особливо старше покоління не розуміє її творчості. Тим не менш справжні фанати артистки знають, що вона не лише успішна на сцені, а й хороша мама та дружина.

38-річна Ольга Полякова розповіла про свій шлюб
Ольга Полякова з чоловіком

У 2004 році Ольга вийшла заміж за бізнесмена Вадима Полякова. Чоловік покинув свою першу родину заради молодої співачки з дзвінким голосом, проте, як зізнавалася пара, жодного разу вони не пошкодували про своє рішення. Вже майже 18 років вони щасливі разом.

Подружжя виховує двох доньок – 17-річну Машу та10-річну Алісу. І якщо молодша лише починає проявляти свій характер, то старша Марія вже має коло своїх фанатів і починає наступати на п’яти своїй мамі, поступово стаючи популярною.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Старша донька Полякової активно веде особистий блог, де ділиться моментами свого життя. Коментатори часто критикують дівчину, адже вона не соромиться видаватися смішною та висловлювати власну думку щодо питань, які її хвилюють. Окрім того, Маша може продемонструвати непристойний жест або вдягти одяг, який також може підпасти під критику. Так сталося й з останніми фото, якими поділилася дівчина.

Дочка Олі Полякової Марія показала фотосесію у зухвалому вбранні
Дочка Олі Полякової Марія показала фотосесію у зухвалому вбранні

В кадрі Маша повстала у короткому міні, білій блузі та краватці. На одному з фото дівчина показала язик та середні пальці, що сподобалося не всім підписникам.

Коментарі під фото Маші Полякової
Коментарі під фото Маші Полякової

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.