Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут: дружба, яка опинилася на межі кохання та ненависті

Відомий український телеведучий Сергій Притула багато років дружив зі своєю колегою Ольгою Фреймут. Але раптом їхнім взаєминам настав кінець.

Відомий український телеведучий Сергій Притула багато років дружив зі своїми колегами Олександром Педаном та Ольгою Фреймут, з якими його зблизила програма “Підйом”. Енергетика між зірками була неймовірною, і здавалося, що нічого не може стати між ними.

Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут

Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут

Так, перше насіння конфлікту було посаджене, коли Ольга Фреймут отримала пропозицію від іншого каналу і раптово, без будь-якого попередження, покинула Сергія Притулу перед зйомками програми “Хто зверху?”. Зірка не стерпів такого зневажливого ставлення і, звісно, спитав зі своєї подруги за подібний вчинок.

Колегам вдалося налагодити стосунки, і хоча вони вже не були такими як раніше, Ольга Фреймут дозволила собі ще один хибний крок. Якось Сергій розповів, що останньою краплею у їхніх стосунків стала публікація телеведучої на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій вона поділилася привітаннями Сергія з днем народження, але відредагувала їх таким чином, щоб здавалося, що він закоханий у неї до безтями.

Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут

Олександр Педан публічно не займав жодної сторони, але насправді залишився з другом. Якось телеведучий розповів, що з Ольгою припинив спілкуватися майже у той самий час, як прогримів скандал з Притулою. Декілька разів Ольга Фреймут намагалася достукатися до свого колишнього друга через різноманітні зауваження в інтерв’ю. Зірка те й діло зачіпала Сергія, щоб він якось відреагував на це. Та Притула був наче холодна глиба. Зрозумівши неефективність даної поведінки, Фреймут відпустила цю ситуацію.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.